AUTO SERVIS BOSNJAK » O nama
 

O nama

AUTO SERVIS BOŠNJAK nudi Vam usluge servisiranja i održavanja svih vrsta vozila te mogućnosti otklanjanja kvarova na različitim sistemima. Auto Servis Bošnjak počeo je sa radom 2000. godine te je do danas stekao veliki broj zadovoljnih klijenata, na što smo posebno ponosni!

Vlasnik Auto Servisa "Bošnjak" - Adnan Bošnjak, svoj životni put u ovoj branši počeo je 1991. godine u Autoservisu Lovren - ovlašteni Volkswagen servis.

Kao učenik proktikant 1992. godine odlazi u Njemačku na dalje školovanje i usavršavanje.

Od aprila 1993. godine počinje raditi u VW centru Johum u Kaiserslauternu.

Radio je na svim poslovima, vezanim za auto servis te je 1996. godine završio Maiser Brif, te dolazi na mjesto rukovodioca servisa Johum, te ostaje na tom mjestu sve do 1999. godine.

1997. godine dobija priznanje i prvo mjesto za kvalitet usluga u istom servisu Reineplatz.

2000. godine dolazi BiH i počinje da planira razvoj servisa u Tuzli. U međuvremenu do danas je bio na obukama u Austriji - Porsche centar Oberla Wien, svake godine po mjesec dana, te je stekao izuzetno iskustvo u radu iz grupacije VW, Audi, Seat, Škoda.

Danas  Adnan Bošnjak vodi servis, AUTO SERVIS BOŠNJAK opremljen po savremenoj tehnologiji i obučenom osoblju.

Naše osoblje su redovni posjetioci mnogobrojnih naučnih seminara Dekre, TUV-a, te CKAP centra.

Adnan Bošnjak je nosilac prve nagrade OMTC Austrija u takmičenju alternativne popravke na cesti.

Danas Auto servis Bošnjak ima izvrsnu suradnju sa Mašinskom školom u Tuzli, čime daje doprinos i podršku školovanju i obrazovanju stručnog mladog kadra.