AUTO SERVIS BOSNJAK » Naše usluge » Autokozmetika
 
Autokozmetika

U sklopu našeg modernog i adekvatno opremljenog autoservisa nudimo i usluge profesionalnog poliranja vozila i kozmetičkog dotjerivanja Vašeg "limenog ljubimca".

Održavanje laka vozila se često neopravdano stavlja u drugi plan, a činjenica je da je ono neophodno isto kao i održavanje mehaničkih dijelova. Nepravovremeno i nekvalitetno održavanje laka vozila osim vizualnih može kao posljedicu imati i funkcionalne nedostatke. Nije uvijek važno vozilima vratiti stari sjaj, već je važno i pravovremeno održavanje novih vozila.U mogućnosti smo Vam ponuditi slijedeće radove:

  • Kompletno poliranje vozila 

  • Izvlačenje ogrebotina na vozilu

  • Vraćanje prvobitnog sjaja vašem vozilu

 


U našem servisu možemo Vam ponuditu provjerene proizvođače i sredstva za poliranje vozila. Kod profesionalnog poliranja vozila bitno je blijedim i istrošenim auto lakovima vratiti visoki sjaj i kvalitetu. Pritom se koristi visokokvalitetno poliranje koje daje najbolje moguće rezultate i vrhunski izgled Vašeg vozila.

Svaka ogrebotina koja nije zahvatila cijelu dubinu sloja laka može se izvući poliranjem u našem servisu.

Posjetite nas i dođite sa svojim vozilom i na licu mjesta utvrdit ćemo najkvalitetnije ili najpovoljnije rješenje koje Vam odgovara!